Viste frem kommunen for studentene

Marianne Ljøstad, Helene Pedersen Thygesen, Mette Katla Austad fra Arendal kommune og Arendal eiendom KF stod på stand på Karrieredagen på UiA den 6. Februar 2019.

Karrieredagen arrangeres hvert år for studenter og i år hadde arrangementet 15. årsjubileum. Små og store bedrifter inviteres til å promotere egen arbeidsplass, bli kjent med studentene og få mulighet til å rekruttere. Studentene får også en god mulighet til å knytte kontakter innenfor fagmiljøet studieretningen tilhører.

Mange spennende jobber

Oppgavene i kommunen er mange og komplekse, men det er nok mange studenter som ikke tenker på kommunen som en potensiell arbeidsplass. Derfor er deltakelse på karrieredagen er en flott anledning for Arendal kommune og Arendal eiendom KF til å fortelle studentene ved universitetet om hvilke muligheter som finnes i kommunal sektor.

Vil du vite mer?

Se alle ledige stillinger i Arendal kommune.
#drømmejobben – spennende jobber på Sørlandet.