Svarte på spørsmål fra innbyggerne

I går kveld (6.03) arrangerte Arendal kommune et folkemøte om batterifabrikken Morrow Batteries på Eyde energipark. Innbyggerne stilte spørsmål, og ledelsen i Morrow Batteries svarte sammen med Næringssjef i Arendal kommune, Kåre Andersen.

Dette var første gang sjef i Morrow Lars Christian Bacher deltok på et folkemøte med kommunen. Bacher har lang fartstid fra Equinor, blant annet som CFO.

Fra Morrow deltok også Bjørn Rustad (direktør for infrastruktur) og Elisabeth Meidel (HR-direktør) for å svare på spørsmål om fremdriften på batterifabrikk 1 og hvordan Morrow jobber med å rekruttere menneskene som skal jobbe der.

Målet med folkemøtet var at innbyggerne kunne stille spørsmål til og om etableringen.

Innbyggerne spurte blant annet om hvor mange operatører det vil være per produksjonslinje, og hva Morrow tenker om utfordringene knyttet til areal.

Morrow fikk også spørsmål om risikoen i prosjektet, og hvor stor sannsynlighet det er for at det faktisk blir en gigafabrikk i Arendal. Lars Christian Bacher (CEO) kunne svare at sannsynligheten er høy, og at man er på rett vei.

Fikk du ikke med deg folkemøtet? Da kan du se Morrow svare på spørsmål fra innbyggerne på Youtube ved å bruke knappen under:

Sitter du inne med spørsmål knyttet til Morrow? Da oppfordrer vi deg til å stille dem. Det kan du gjøre ved å sende dem på epost til mats.winther.maltby@arendal.kommune.no