Hils på Grane TH

Arendal kommune driver flere tilrettelagte aktivitetsgrupper for å gi personer med ulike utfordringer en mulighet til å ha en aktiv fritid. Ett av disse tilbudene er håndball for personer med psykisk utviklingshemming. I samarbeid med IK Grane har kommunen siden 1980-tallet hatt Grane TH. Laget har vært aktivt i alle disse årene, og deltatt i seriespill og på turneringer.

Hovedfokus er sosialt samvær, samhold og aktivitetsglede. Alle om ønsker å delta, skal få lov til å være med. Vi er med i Hjerteligaen og spiller kamper en gang i måneden når det er sesong. D.v.s. en lørdag eller søndag pr. måned fra september/oktober til mars/april.

Vi pleier også å delta på Landsturneringen i september hvert år. Det er en helg fylt med spilleglede, fest og moro!

Det er alltid plass til flere nye spillere på laget, uavhengig av erfaring og forkunnskap. Om du, eller noen du kjenner er interessert, vil du bli tatt imot med åpne armer!

Ta kontakt med Hanne Lien: tilrettelagtfritid@arendal.kommune.no så får du den informasjonen du trenger for å få kommet i gang.

Velkommen!

Foto: Nils Morten Kirkedam Blakstad