Folkemøter om Eyde Energipark 

De neste ukene vil det være flere folkemøter i forbindelse med Morrow Batteries og Eyde Energipark. Byggingen av batterifabrikken har begynt og det er mye som skjer i forbindelse med fabrikken. Under finner du en oversikt over de tre neste folkemøtene.  

Nye kraftlinjer

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) inviterer til åpent folkemøte om kraftlinjene til Morrow Batteries Fabrikken i Eyde Energipark. Møtet blir holdt den 19. oktober klokken 19:00 på Clarion Hotel Tyholmen. Du finner mer informasjon på NVE sine nettsider om konsesjonssøknaden.  

Status for Morrow Batteries

Arendal kommune og Morrow Batteries inviterer til digitalt folkemøte for å informere om batterifabrikken og veien videre. Møtet holdes 24. oktober klokken 18:00. Meld deg på Facebook-arrangementet og finn lenke til folkemøtet her. Vi legger ut video av det digitale møtet i etterkant.  

Vei fra Heftingsdalen til Neskilen 

Det blir folkemøte om den nye veien fra Heftingsdalen til Neskilen den 31. oktober klokken 18:00. Møtet holdes i Bystyresalen på Arendal Kultur- og Rådhus. Her vil Fylkeskommunen presentere ulike trasévalg og Arendal kommune vil informere om prosessen videre. Mer informasjon finner du på Fylkeskommunen sin nettside om den nye fylkesveien.