Utvikling av Tangen friområde

Tangen er i en spennende tid med transformasjon av området fra næring til boligområde.

Nå har du mulighet for å påvirke utviklingen av Tangen friområde. Vi ønsker dine innspill og ideer.

Mange innbyggere kjenner området rundt EB-stranden. Nå skal det gamle næringsområde bli til et boligområde. Men det blir også mulig å oppgradere friområdet, så det blir enda enklere å benytte seg av området – sommer som vinter.

Tangen trenger kanskje en ny badebro?

Vi ønsker å høre om du bruker området i dag, og hva du eventuelt savner? Kanskje en bedre do, eller grill? Eller noe helt tredje. Vi har laget en enkelt spørreundersøkelse, som vi håper du vil svare på. Du kan lese mer om prosjektet på nettsiden vår: Utvikling av Tangen friområde

Agderposten ble med en tur til Tangen sammen med vår prosjektleder, du kan lese saken her.

Vi i kommunen ønsker å se på hvordan friområdet på Tangen kan utvikle seg i takt med resten av området. Vi trenger derfor hjelp fra innbyggerne til å finne ut av hvordan området fungerer i dag, hva vi må ta vare på for framtiden og hva som savnes i området i dag.