Leie av offentlige utendørs byrom i Arendal

Kanalplassen er populær å leie. Så vær tidlig ute! Foto: Arendal kommune

Kommunen leier ut byrom til arrangementer og messer. Ønsker du å leie? Her får du en liten arrangørguide.

Det første man må finne ut av er hvor stort arrangementet skal være. Om det er et større arrangement som feks. Canal Street og båtmesser skal både politi og brannvesenet involveres. Det skal legges med tegning av plassering av scener, sikkerhetsplan og riggeplan. I tillegg skal det søkes gjennom Bookup. Les mer om det her.

Større arrangement

Steder man kan leie for større arrangementer er: Teaterplassen, Kanalplassen, Indre Pollen, Fergekaia Tyholmen/FN-plassen, Poppes plass, Barbu park, Kløckers plass/Jaktekaia, Sam Eydes plass, Kolbjørnsvik, Tovet og gågatene.

Mindre arrangementer

Skal du arrangere mindre arrangementer som stand for feks. Leger uten grenser eller Stinta musikkorps så slipper du å varsle politi og brannvesenet, men det du skal er å søke gjennom Bookup. Trykk på byrom eller Arendal og klikk deg inn på hvert objekt som er interessant for ditt arrangement.

Viktig: Idrettsarrangement, veldedig foreninger, alle lag og foreninger får leie gratis.

Et siste tips; Det er lurt å være tidlig ute, det blir fort fullt i byen.

Les mer på kommunens sine sider

Direktelink til Bookup her