Takk for at dere holder avstand under innspillingen av Mesternes mester

Arendal er valgt som lokasjon til Mesternes mester, det er vi stolte av. Men vi ber dere om å respektere innspillingen av Mesternes mester. Ikke oppsøk produksjonen og hold god avstand. Du må gjerne smile og vinke hvis du går forbi, men hold det du ser for deg selv.

I det dette innlegget skrives seiler de ti deltakerne til den tolvte sesongen av Mesternes mester inn Galtesund. Omringet av Arendals vakre skjærgård, en sørlandsidyll som er vanskelig å finne maken til, står byen vår klar til å ønske dem velkommen.

Det er disse ti deltakerne som er utgangspunktet for at Arendal får vise seg frem i beste sendetid på NRK fra nyttår. Selvfølgelig godt støttet av en produksjon på over 50 personer som sørger for unike lokasjoner, flotte bilder og alt annet som må til for å lage Norges mest sette realityserie.

Mesternes Mester har en seergruppe som strekker seg fra de yngste til de eldste og interessen rundt programmet er stor.

En konkurransedrevet realityserie som Mesternes mester krever dessverre endel hemmelighold for at det skal være gøy å se det på tv i etterkant. For å beholde spenningen må informasjon om deltakerhuset, lokasjonene for øvelser og innspilling skjermes. 

Produksjonen og deltakere må også skjermes på grunn av Covid-19 pandemien. Dersom én av de involverte i produksjonen får forkjølelsessymptomer står hele produksjonen i fare for å måtte avsluttes.

Vi forstår godt at folk i Arendal er nysgjerrige på hvor deltakerne skal bo og hvor de skal utføre øvelsene. For at dette skal bli den fantastiske produksjonen den har potensiale til å bli, trenger vi at alle Arendalsfolk holder avstand under hele innspillingsperioden. Vi klarte det da Farmen ble spilt inn i Arendal, vi er vant med kjendiser og politikere som vandrer fredelig og ubekymret rundt i byen vår under Arendalsuka – nå kan vi klare det igjen.

Vi forstår at folk er nysgjerrige og setter pris på interessen rundt dette. Det er jo veldig spennende at dette skjer i byen vår. Vi håper dere respektere og viser forståelse for at dette er en veldig spesiell produksjon.

Vi ønsker å skryte høyt og hemningsløst av at Mesternes mester valgte Arendal som lokasjon. Vi ønsker at hele Norge skal sitte klistret til skjermen på nyåret. Vi gleder oss til at hele Norge skal ønske å besøke vår nydelige kommune slik at turismen blomstrer, næringen vokser og landsdelen vår oser av liv. Vi ønsker at bedrifter skal legge strategisamlinger hit og at familier og vennegjenger skal oppleve kommunen vår.

Kjære Arendalsfolk – kjære nabo, venn, kollega, familie, tilreisende og bekjent – vi ber dere om å respektere innspillingen av Mesternes mester. Ikke oppsøk produksjonen og hold god avstand. Du må gjerne smile og vinke hvis du går forbi, men hold det du ser for deg selv.

Vi gleder oss til å følge Mesternes mester sammen med dere på nyåret og ønsker å takke hver og en av dere for at dere respekterer dette, samarbeider med produksjonen og oss i Arendal kommune.

Hilsen Kåre Andersen

Næringssjef Arendal kommune