Hva er viktig for deg?

Arendal kommune jobber hele tiden for å legge til rette for at innbyggerne i Arendal skal ha gode hverdager. Vi ønsker å ta innbyggerne på alvor, høre hva innbyggerne er opptatt av og finne ut hvordan vi sammen kan følge opp hva som er viktig for en enkelte. 6. juni er den internasjonale «What Matters To You» — dagen. I 2017 markerte vi dagen tre dager til ende i Arendal.

Hva er viktig for deg?

Disse dagene i juni var ledere i Arendal kommune tilgjengelige på Sam Eydes plass foran Rådhuset for å snakke med innbyggere om hva som er viktig med tanke på å være i fysisk aktivitet, å bo godt der du bor og spise mat som holder deg frisk. Arrangementene er åpne for alle, men temaene vi valgte i år var nok ekstra relevant for innbyggere som er over 60 år. Her er noen smakebiter fra dagene


Denne ble først postet i en tidligere blogg 30. mai 2017.