Ode til samhandling

Vi er på vei til det nye stedet. Arendal kommunes nye nettsted. Det har vært litt av en tur så langt og vi reiser fortsatt.
Å lage en ny nettside er rett og slett mye jobb. Men så er det også utrolig arti! Grunnen til at det er så arti er alle de flotte folka man jobber og blir kjent med underveis.

«Veien er målet! Hvis du ikke er i stand til å glede deg over veien mot målet, er du heller ikke i stand til å glede deg over å ha nådd målet – hvis du gjør det!»
Nils Arne Eggen

Her er de som har vært med på turen så langt:

IMG_5280
Prosjektmøte med Aina, Solveig og Reidun

Aina i IKT Agder
Prosjektleder for dette prosjektet som er et samarbeid mellom Arendal, Grimstad og Froland. Takk for at du har kurert meg for prosjektallergien min og styrer skuta med stø hånd.

Solveig og Reidun
Webredaktører i henholdsvis Grimstad og Froland som absolutt lever opp til mottoet «Sharing is caring». Takk for at vi alltid kan le litt for høyt på alle møter.

IMG_5907
Webredaksjonen jobber.

Webredaksjonen
Hilde, Edle, Lisbeth, Olga, Ruth, Vidar, Lise, Rune O., Dorthe og Rune G. Dette er den gjengen som lager og skal være gartnere for den nye nettsiden. Vi er ikke alltid enig, og bra er det. Takk for gode diskusjoner og kloke refleksjoner.

Engasjerte kolleger i Arendal kommune
Vi har snakket med mange om den nye nettsiden og det kommer vi til å fortsette med i månedene som kommer.
Hans Birger, Svenny, Terje, Arne Christen, Frank G., Jostein, Sarmad, Ragnhild H., Jan Christian, Geir E. Mariann, Heidi D., Turid, Monica, Irene, Per Øyvind,  Ragnhild V., Agnethe, Grete, Tora, Anne Sofie, Liv Karin, Aslaug, Eirin, Katrine, Wigdis, Ingeborg, Lillian, Jan Aksel, Tone W.K., Inger, May Karin, Martha, Inger Elise, Kristin, Øystein, Liv, Morten, Ingrid, Joanna, Gunhild, Bjørnar, Inger Mari, Sigrun, Gunn Alice, Heidi Liv, Mike, Elin, Kristin, Geir S., Hege, Harald W., Ellen, Ola, Kari, Lisbeth, Urd, Eli, Anne Cathrine, Tone, Christina, Marianne, Thomas, Turid, Espen, Roar, Toril, Terje, ordfører Robert og rådmann Harald og mange fler.
Takk til alle dere som så langt har lyttet, kommentert og heiet på oss og den jobben vi gjør.

Toppoppgave_presentasjon_240815_2
Eivind Lund spør en lydhør forsamling: «Hvor ofte stiller du deg foran en informasjonsskranke og sier ja takk?»

Even og Eivind fra Netlife Research
En blid og engasjert sørlending og en underfundig og veldig morsom «djevel». De har lært meg mye om hva innbyggerne egentlig vil ha. Takk for gode samtaler og møter med mye latter.

Caroline fra Netlife Research
En fersk og utrolig flink designer. Takk for et flott design som jeg tror alle kommer til å bli like glad i som meg.

Birte fra ACOS
Prosjektleder fra leverandøren av vårt nye publiseringsverktøy. Takk for at du er en tydelig, ærlig og dyktig bergenser som klarer å svare på de rareste og mest detaljerte spørsmål.

IMG_4362
Helle organiserer.

Sist, men ikke minst Helle
Min aller nærmeste kollega og gode venn. Takk for at du sier «hvorfor?» og «sånn!», hisser deg opp over ting som ikke er logiske, er i overkant lettrørt og ler når jeg tuller. Du er gull!

Dette er rett og slett en ode til dere alle.
Som Nils Arne Eggen kunne ha sagt: «Arti å spæll med dåkk!»

Jeg koser meg på veien til målet (som det er klart vi skal nå!) og jeg gleder meg til vi skal vise frem den nye nettsiden over nyttår.

I mellomtiden; God jul!
Jeg håper på et godt nytt nettår!

– Camilla Havik Cole (Trønder som har det arti på jobb 🙂