Juni er tid for Arendalskonferanse

For 13. året på rad arrangeres Arendalskonferansen denne uken. Siden 2007 har jeg sett konferansens grafiske uttrykk skifte fra Arendals kommuneblomst Villtulipanen, via en giraff – et hode foran, hanen som sprengte alle grenser ved å komme ut av egget, til dagens sirkler som sprenger sin egen form og går over i ny form.

Grafisk uttrykk i utvikling
2007                                2008                         2009                            2010 og fremover

Bilde1

Konferansen ser etter hvert ut til å ha funnet sin form og uttrykk. I år var den fullbooket på 72 timer og torsdag 14. juni kommer over 500 konferansedeltakere til et sommerlig Arendal. På programmet står blant andre helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre, representanter for nytenkende løsninger fra psykiatrien i Italia og helsevesenet i Alaska, samt Geir Lippestad.

Vi som jobber med kommunikasjon er involvert i konferansen via nettsider og sosiale medier, men også som vertskap for konferansegjestene våre. Det er vårt mål at gjestene skal oppleve informasjon og kommunikasjon før, under og etter konferansen på en måte som gjøre at de føler seg velkomne, trives mens de er her, finner lett frem og rundt, og at de tar med seg et positivt bilde av byen, kommunen og konferansen hjem til sine hjemkommuner.

Er du nysgjerrig på konferansen? Du kan følge med fra sidelinjen via:

www.facebook.com/arendalskonferansen

twitter.com/arendalskonf – #arendalskonf

instagram.com – #arendalskonf

I etterkant av konferansen vil du kunne se flere av foredragene i opptak på konferansens nettsider www.arendalskonferansen.no

Anne Cathrine Haugland